Vacature medewerker klantenservice

(18-28 uur per week)

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking. In meer dan 30 steden op de fiets en daarbuiten worden de pakketten meegegeven aan een duurzame autokoerierpartner. Zo verminderen we samen de verkeersdrukte en beperken we de CO2-uitstoot tot een minimum. In totaal staan zo’n 600 fitte fietskoeriers dagelijks voor duizenden webshops klaar.
Om dit operationeel soepel te laten verlopen is het team Klantenservice & Planning bereikbaar tussen 09.00 en 22.00 uur.

De klantenservice & planning is het eerste aanspreekpunt voor de klant (die een pakket verstuurt), consument (die een pakket ontvangt) en voor de fietskoerier en onze samenwerkingspartners (die de pakketten bezorgen). Als Klantenservicemedewerker behandel je alle vragen, wijzigingen, klachten en meldingen die binnenkomen.

Je werkt dagdiensten en af en toe een avonddienst.  Je beantwoordt alle binnenkomende telefoontjes, mails, chatberichten en WhatsApp-berichten. Je schakelt tussen allerlei taken en houdt ondertussen overzicht over wat er nog open staat. Samen met het team zorg je ervoor dat de klachten worden onderzocht, afgehandeld en teruggekoppeld naar de klant of consument. Je voert administratieve taken uit in ons eigen track-en-trace-systeem en in Excel. Bij elk contactmoment laat je een klantvriendelijke indruk achter, zodat iedereen weet: Fietskoeriers.nl is gaaf, professioneel, snel en oplossingsgericht!

Onze nieuwe collega:

  • Is minimaal 18 uur per week beschikbaar, waarvan 1 avond (maandag-vrijdag)
  • Is in het bezit van een gezonde dosis energie!
  • Is klantgericht: je hebt een sterk empathisch vermogen en denkt actief mee met een oplossing.
  • Kan goed schakelen en overzicht houden. Er kunnen veel verschillende zaken tegelijkertijd lopen, dus daar weet je goed mee om te gaan.
  • Vindt het leuk om in een dynamische en snel veranderende organisatie te werken.
  • Maakt zich de processen snel eigen en ziet ook snel waar het beter kan.
  • Kan goed zelfstandig werken.
  • Stelt zich flexibel op.
  • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Is woonachtig in de regio Zwolle.

Deze baan jou op het lijf geschreven?
Solliciteer dan direct! Vertel ons in een overtuigende motivatiebrief waarom wij jou niet mogen laten lopen... ehh fietsen! Je brief mag je richten aan Esther Tams en kun je samen met jouw cv mailen naar info@fietskoeriers.nl onder vermelding van “Klantenservice & Planning Fietskoeriers.nl”.
Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Bel dan gerust naar 085 - 2737442 en vraag naar Esther Tams.

Succes!