Track & Trace

Door drukte bij onze klantenservice kan het voorkomen dat je wat langer moet wachten op antwoord, excuses voor het ongemak.

Van Groningen tot Eindhoven en van Den Haag tot Enschede. Wij bezorgen je pakketten door heel Nederland. En in alle grote steden en omliggende dorpen doen we dit al met de fiets. Daarbij werken we hard om het aantal plaatsen uit te breiden, zodat straks bij iedere Nederlander een fietskoerier op de stoep staat!

Onze steden

Hier fietsen we al

Almelo*
Almere*
Alphen aan den Rijn*
Amersfoort*
Amsterdam*
Amsterdam-Duivendrecht
Amsterdam-Zuidoost
Apeldoorn*
Arnhem*
Bavel
Bergen op Zoom*
Breda*
Bussum*
Colmschate
Dalem
Delft*
Den Bosch*
Den Haag*
Deventer*
Ede*
Eindhoven*
Enschede*
Gorinchem*
Gouda*
Groningen*
Haarlem*
Helmond*
Hengelo*
Hilversum*
Hoogland
Hooglanderveen
Kampen*
Leiden*
Leidschendam
Lent
Prinsenbeek
Naarden*
Nijmegen*
Nijverdal*
Rijswijk
Rosmalen
Rotterdam*
Rozendaal
Teteringen
Tilburg*
Uden*
Ulvenhout
Utrecht*
Velp
Voorburg
Warnsveld
Zutphen*
Wageningen*
Zwolle*
*In deze steden zit een Fietskoeriers.nl Hub. Dit is een fietskoerierslocatie aan de rand van de stad. Vanuit deze hubs fietsen we naar meerdere steden en dorpen.

Veelgestelde vragen

  • En hoe zit het buiten deze steden?

    Ook daar kunnen we je pakket bezorgen als je kiest voor onze totaaloplossing. We schakelen dan een autokoerier voor je in. Door slim samen te werken gaat je pakket mee met een koerier die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO₂ en ben je alsnog groen bezig!

  • Fietsen jullie een pakket helemaal van Groningen naar Amsterdam?

    Nee, onze fietskoeriers kunnen veel aan, maar alleen het eerste en laatste stuk doen we op de fiets. Voor de grotere afstanden tussen de steden gebruiken we auto’s op groengas. Zo rijden alle vervoersmiddelen daar waar ze het beste tot hun recht komen: de auto op de snelweg en de fiets in de stad.

  • Doen jullie ook zendingen buiten Nederland?

    Ook voor internationale zendingen kun je bij Fietskoeriers.nl terecht. Voor zendingen buiten Nederland werken we samen met onze partner Skynet.