Houd je winkel draaiend tijdens de lockdown met onze speciale ship-from-store-service! 🚴‍♀️🚴‍♂️📦📦🍃

Track & Trace

Door aangescherpte coronamaatregelen gaan de winkels op slot. Terwijl jij juist voor de feestdagen groots had ingekocht… Wij helpen je jouw winkel draaiende te houden!

Nederland is voor de tweede keer in lockdown. Met onze ship-from-store-service kun jij je winkelvoorraad tóch verkopen. En kan je personeel gewoon aan het werk blijven. Ons team van fietskoeriers haalt jouw producten op bij de winkel en levert ze snel, duurzaam en coronaproof bij jouw klanten thuis af.

Zo werkt het

'Winkelen' in coronatijd

Fysiek winkelen mag niet meer. Maar jouw klanten kunnen via je website, social media, mail of telefoon natuurlijk nog wel bestellingen doorgegeven. Onze fietskoeriers komen deze bestellingen in de winkel ophalen en bezorgen ze bij jouw klanten thuis. Een webshop of een koppeling met ons verzendsysteem is bij deze speciale bezorgdienst. Zo kun jij tóch je producten verkopen! En kan je personeel lekker aan het werk blijven door bijvoorbeeld orders in te pakken.

Onze fietskoeriers rijden dagelijks bezorgrondes voor webshops. En daar voegen we jouw winkel graag aan toe! Onderdeel van de ‘sport’ is om dit zo efficiënt mogelijk te doen. De bezorging van jouw producten is bij onze fitte fietsers dus in goede handen.

Neem vrijblijvend contact op
Hier fietsen wij

Door heel Nederland

Onze fietskoeriers fietsen in meer dan 30 steden in Nederland. Dit zijn alle grote steden:

Almelo
Almere
Alphen aan den Rijn
Amersfoort
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Bergen op Zoom
Breda
Delft
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Eindhoven
Enschede
Gorinchem
Gouda
Groningen
Haarlem
Hengelo
Hilversum
Kampen
Nijmegen
Nijverdal
Rotterdam
Tilburg
Uden
Utrecht
Wageningen
Zutphen
Zwolle

In deze steden zijn we de snelste en groenste route naar jouw klanten.

Daarom ship-from-store

De voordelen op een rijtje

  • Dé oplossing tijdens deze tweede corona-lockdown voor winkeliers in de stad.
  • Blijf ‘in business’ en biedt tegelijkertijd een unieke service aan jouw klanten.
  • Personeel kan blijven werken door orders te picken en in te pakken.
  • Lokale pickups en bezorging maken levering de volgende dag mogelijk.
  • Duurzaam en coronaproof bezorgd in meer dan 30 steden via onze fitte fietskoeriers.
  • Verrassend scherp geprijsd. Voor deze speciale ship-from-store-service geldt een actieprijs tijdens de lockdown.
Neem contact op

Hoe werkt ship-from-store?

Een fietskoerier haalt het pakket op bij de fysieke winkel in het centrum van de stad. Hij brengt dit naar de hub, een fietskoeriersvestiging aan de rand van de stad. Daar worden alle pakketten gesorteerd en vervolgens bezorgt een fietskoerier het de volgende werkdag bij de klant.

Moet het pakket naar een andere stad? Dan gaat het van de fietskoeriersvestiging met een groengasauto naar ons centrale sorteercentrum in Nieuwegein. Na sortering gaat het met de groengasauto naar de hub in de stad van bezorging. Het laatste stukje is dan weer voor de fietskoerier, die het pakket tussen 17.00 en 22.00 uur bij de klant thuis bezorgt.

Meer over je eerste pakket versturen
Samen fietsen we de wereld groener

Over Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is een platform van Cycloon, de groene en sociale bezorgexpert van Nederland. Het is Cycloons missie om de bezorgmarkt in beweging te brengen, zodat deze groener en socialer wordt. Vanuit die missie nam Cycloon in 2016 het initiatief tot Fietskoeriers.nl en zocht de samenwerking met inmiddels 20 professionele fietskoeriersbedrijven in ruim 30 steden. Zo werd de landelijk dekkende pakketdienst met meer dan 700 fietskoeriers een feit.

Lees meer over ons
Wij fietsen o.a. voor

Zullen we ook jouw winkel helpen?

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam en snel jullie producten in de lockdown te bezorgen? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice via verkoop@fietskoeriers.nl of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Neem contact op

Bekijk ook onze andere bezorgdiensten:

Het is druk
Onze fietskoeriers trappen flink door om de vele online bestellingen te bezorgen. Toch zijn er in sommige fietssteden pakketten langer onderweg. Daarnaast heeft DHL, onze autokoerierpartner buiten onze fietssteden, momenteel vertraging. Bedankt alvast voor je begrip!

Lees meer