Fietsersbond start petitie, maar wat kan je nog meer doen?

De fiets is in de stad veel sneller in de auto. Wij weten dit natuurlijk al langer, maar er worden nog steeds een hoop pakketjes met busjes bezorgd. Met de fiets is pakketje niet alleen sneller op het juiste adres, het wordt ook minder druk op de weg, het is vriendelijker voor het milieu en 98% van de pakketjes komt bij de eerste bezorgpoging aan. Daarnaast, wie wordt er nou niet gelukkig van een fitte fietskoerier aan de deur?

Jammer genoeg kunnen de consumenten meestal niet kiezen voor een groene bezorging van hun pakketje. Dat moet veranderen, vindt de fietsersbond. Wij ook!

Teken de petitie:


De fietsersbond is een petitie gestart. Door het tekenen van de petitie steun je duurzame bezorging. De fietsersbond (en wij) wil graag duidelijk maken dat de vraag naar duurzame bezorging er wel is en dat het praktisch ook kan. Nu moeten de webshops nog mee!

TEKEN DE PETITIE HIER  

Eis duurzame bezorging

Naast het tekenen van de petitie kan je nog meer doen! We willen je graag vragen om bij iedere bestelling bij een webwinkel te laten weten dat je graag wilt dat de fietskoerier in het vervolg je pakketje komt bezorgen. Zorg dat jouw webwinkel op de hoogte is van je bereidheid om duurzame bezorging aan te vinken als het een optie is!

#Mijnfietskoerier

En wordt je pakketje nou inderdaad bezorgd met een fietskoerier, omdat je al besteld bij een webshop die goed bezig is of omdat je je webshop hebt overgehaald? Plaats dan een foto op social media met #mijnfietskoerier en maak zo kans op leuke prijzen!

Wij zien de nieuwe samenwerkingen en foto’s met onze collega’s graag tegemoet!