Fietskoeriers.nl

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2Fv2hzAW0Sk

We zien bezorgdiensten er zich vaak op stukbijten. Bij de first en last mile in de pakketbezorging lopen bij velen de rillingen over de rug. Bij ons ook, maar dan van enthousiasme! Pakketten bezorgen in de stad is namelijk waar wij al jaren in uitblinken en wij weten als geen ander wat ervoor nodig is om dat goed, snel en efficiƫnt te doen.

Wij geloven dat fietsen de wereld mooier maakt
Niet alleen omdat het duurzaam is, of gezond. Het is beter voor onze steden. Het is niet voor niets dat de fiets de snelste optie is om in de stad van A naar B te komen. Steden zijn veel te druk voor auto's. Op de fiets ben je niemand tot last en kun je overal in de stad komen. Zélfs voor de deur parkeren! Superhandig als je veel pakketten te bezorgen hebt!

En dat logistiek slimmer en schoner kan
Fietskoeriers.nl is ontstaan uit liefde voor het fietskoeriersvak en uit het geloof dat de fietskoerier dé oplossing is voor pakketbezorging in de stad. Wij fietsen in alle grote steden van Nederland met als doel de logistiek in de Nederlandse steden slimmer en schoner te maken door vervoersmiddelen in te zetten daar waar ze het beste tot hun recht komen. Dit betekent de inzet van vrachtfietsen in de stad en groengasauto’s erbuiten. 

Met de fiets als uitgangspunt
Het doen van zo veel mogelijk bezorgingen op de fiets is bij ons altijd het uitgangspunt. In onze hubs aan de rand van de stad wordt alles wat de stad in moet overgegeven aan de fietskoeriers en wat de stad uit moet aan de autokoeriers. Op die manier verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum.

Hallo! Wij zijn Fietskoeriers.nl!