Track & Trace
Wij fietsen al voor meer dan 1000 klanten, o.a. voor

Het is tijd voor fietskoeriers.

Denk jij dat fietskoeriers alleen lokaal bezorgen? Wij bezorgen overal in Nederland. Ook direct vanuit jullie distributiecentrum of magazijn. En daar worden jouw klanten ontzettend blij van. Bovendien fietsen we samen de steden schoner én veiliger.

Al ruim 20 jaar bezorgen we voor de mooiste merken. En steeds meer retailers ontdekken de voordelen van fietsbezorging. Maar we hebben ruimte in onze vrachtfietsen voor meer.

Ontdek alle voordelen van fietsbezorging.
Maak vrijblijvend een afspraak met Koen, Ayelet, Niek of Carlijn. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

De 7 meest gestelde vragen over fietskoeriers:

1. Is onze webshop niet te groot of juist te klein?

Of je nou 100 of 1000 pakketten per dag verstuurt, vanuit jouw winkel of direct vanuit jullie distributiecentrum of magazijn, wij regelen het voor je! En zodra het aantal snel groeit, groeien wij meteen mee.

2. Wat doen jullie met pakketjes die niet in de stad bezorgd worden?

We bezorgen op de fiets in meer dan 75 steden. En daarbuiten werken we samen met een partner die jij kiest. Of je kiest voor onze autokoerier-partner DHL. Dan regelen wij de hele verzending voor jou.

Wij bezorgen jouw pakketjes dus overal.

3. Is de duurzaamste keuze ook de duurste?

Dat fietsbezorging duurder is, is een misverstand. Wij hebben het grootste fietsbezorg-netwerk van Nederland, waardoor we routes efficiënt kunnen indelen. En een bruine boterham is nog altijd een stuk goedkoper dan een liter diesel.

Dus nee, de duurzaamste keuze is niet de duurste keuze.

4. Vinden onze klanten Fietskoeriers.nl ook de beste keuze?

Ze zeggen van wel. Bovendien investeren we enorm in onze track & trace-software. Jouw klant ziet waar een pakket is, hoe laat de koerier komt en kan zowel de plaats en tijd van bezorging tot het laatste moment wijzigen. Supervriendelijk! En zodra de deurbel gaat, staat daar een sportieve en vriendelijke fietskoerier aan de deur.

We krijgen gemiddeld een 8,2 waardering op Klantenvertellen.nl!


5. Waarom zijn fietskoeriers een betere keuze dan een autokoerier?

Je maakt de steden leefbaarder. Fietsers zorgen voor minder files, parkeerdrukte en onveilige verkeerssituaties. Je maakt de steden schoner, omdat fietsers simpelweg minder uitstoten dan auto's en bestelbusjes.

Kortom: in de stad is een fietskoerier altijd de beste keuze.

6. Kunnen we onze webshop aan jullie verzendplatform koppelen?

Zeker weten. Welk webshopplatforms gebruik jij? We koppelen al eenvoudig met SendCloud, Paazl, WooCommerce, Magento, Shopify en nog zo'n 20 webshopplatforms. Zijn we nog niet met jouw platform gekoppeld? Met onze API kan echt elke webshop worden aangesloten.

Bekijk hier alle webshopplatforms waarmee we koppelen.

7. Is overstappen naar Fietskoeriers.nl complex?

Absoluut niet. Je krijgt bij ons één vast aanspreekpunt, die jou gaat helpen bij een soepele start. Bijvoorbeeld Koen, Ayelet, Niek of Carlijn. Vaak is het mogelijk om de eerste fietskoerier al binnen een week voor jou op pad te sturen.


Het is tijd voor minder busjes in de stad. Het is tijd voor fietskoeriers.
Wij regelen het graag voor je.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Vertel ons waar jouw bedrijf zit én hoeveel pakketjes jij verstuurt per dag, dan vertellen wij jou alles wat je wilt weten.