Fietskoeriers.nl is aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2019

28042017_Fietskoeriersnl_bewerkt_9_2_1_1.jpg

In de Jaarbeurs in Utrecht vindt op 23 en 24 januari weer dé ecommerce beurs van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Hier zijn 270 bedrijven aanwezig die iets te maken hebben met webshops, webwinkels en logistiek. Daar hoort Fietskoeriers.nl natuurlijk ook tussen! Wij staan op stand 136 en vertellen je daar graag over onze duurzame en snelle manier van pakketten bezorgen.

Inspirerende sprekers
Ook deze editie van de Webwinkel Vakdagen heeft veel inspirerende sprekers. Onze collega Willem Boverhof is daar één van! Willem is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (stads)logistieke oplossingen binnen het netwerk van Fietskoeriers.nl.

Woensdag geeft hij samen met Ellen de Lange van Thuiswinkel.org een presentatie over groen bezorgen via een cityhub. Donderdag geeft hij samen met Paul Buijs van Rijksuniversiteit Groningen een presentatie over lokale logistieke oplossingen voor omnichannel retailers.

Meer informatie over de presentaties van Willem Boverhof vind je hier.

Meld je gratis aan!
Na een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen heb je genoeg inspiratie en nieuwe inzichten om je vooruit te helpen op het gebied van ecommerce.

Zien we je daar? Meld je hier gratis aan.