Houd je winkel draaiend tijdens de lockdown met onze speciale ship-from-store-service! πŸš΄β€β™€οΈπŸš΄β€β™‚οΈπŸ“¦πŸ“¦πŸƒ

Track & Trace

Al sinds de start van het bedrijf in 1974 staat Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud. De keuze bestellingen te laten bezorgen door Fietskoeriers.nl is dan ook niet meer dan logisch en past perfect bij Dille & Kamille.

Het inzetten van Fietskoeriers.nl om onze mooie spullen te bezorgen is een logische stap naar een duurzame toekomst. Dille & Kamille Arnout Baas

Arnout Baas van Dille & Kamille vertelt: β€œAl sinds het begin - ruim 40 jaar geleden - is leven in harmonie met de natuur een vanzelfsprekendheid voor Dille & Kamille. Daarom is er in onze winkels veel hout te vinden en geen tot weinig plastic. Duurzaamheid zit in ons DNA. Het inzetten van fietskoeriers om deze mooie spullen te bezorgen is daarom een logische stap naar een duurzame toekomst: een belangrijk speerpunt voor Dille & Kamille.”

Het is druk
Onze fietskoeriers trappen flink door om de vele online bestellingen te bezorgen. Toch zijn er in sommige fietssteden pakketten langer onderweg. Daarnaast heeft DHL, onze autokoerierpartner buiten onze fietssteden, momenteel vertraging. Bedankt alvast voor je begrip!

Lees meer