Track & Trace

Door drukte bij onze klantenservice kan het voorkomen dat je wat langer moet wachten op antwoord, excuses voor het ongemak.

Wij fietsen al voor meer dan 1000 klanten, zoals

Voor tevreden klanten

Laat ons je pakketten bezorgen in de meer dan 60 steden waarin wij fietsen. In deze steden zijn we de snelste en groenste route naar jouw klanten.

We koppelen eenvoudig aan jouw webshop en zien direct of een bestelling mee kan met de fiets. Vervolgens halen we de pakketten op bij jou of je distributiecentrum, waarna we jouw klant verrassen met een vriendelijke fietskoerier. Daarmee maak jij het verschil.

Vrijblijvend kennis maken?

Stel je voor

Een fietskoerier haalt jouw pakketten bij je op. Hij brengt ze naar onze hub aan de rand van de stad. Hier gaat je pakket met een wagen op groengas naar het sorteercentrum. Vervolgens neemt een fietskoerier het pakketje weer over en bezorgt hem bij je klant.

Dit krijg je standaard:

 • Bezorging in meer dan 60 steden op de fiets
 • Bezorging wanneer jouw klant het meest thuis is: tussen 18:00 en 22:00 uur
 • Een GPS-stamp (bewijs van locatie en tijdstip aflevering)
 • Drie bezorgpogingen, daarna gratis retour

We horen we graag waar jullie nog meer behoefte aan hebben.

Daarom Fietskoeriers.nl

De voordelen:

 1. De groenste en snelste pakketbezorging in de stad van Nederland.
 2. Verrassend scherp geprijsd.
 3. Blij verraste klanten, dankzij professionele track & trace en vriendelijke en fitte fietskoeriers aan de deur!
 4. Veilige, schonere en leefbaardere steden.
 5. Eenvoudig te koppelen aan jouw website.
 6. Of je nou 10 of 10.000 pakketten per dag verstuurt, wij regelen het voor je.
 7. Eén aanspreekpunt die jou helpt eenvoudig in te stappen.
Lees verder

Koppel eenvoudig

Een koppeling met ons verzendsysteem is eenvoudig en snel geregeld. Met de bekendste webshopplatforms zijn we al gekoppeld namelijk.

Bekijk onze koppelingen

Samen fietsen we de wereld groener

Geen enkele bezorgservice is zo groen als Fietskoeriers.nl. Uit onderzoek van TNO blijkt dat het fietsen van het laatste stukje naar de ontvanger alleen al een CO₂-besparing van 60% oplevert ten opzichte van bezorgen met een dieselbusje!

Wij zijn dan ook de beste keus voor merken met oog voor duurzaamheid en helpen bij het behalen van je duurzaamheidsdoelstellingen. Samen fietsen we de wereld groener. Doe je mee?

Klant worden
Waar wij fietsen?

In meer dan 60 steden

Gaat je pakket naar één van de meer dan 60 steden waarin wij fietsen? Dan bezorgen wij hem met de fiets. Dit is de meest snelle en veilige aanvulling op jouw bezorgopties. En nog hartstikke groen ook.

Fietsen we nog niet in jouw stad? Dat kunnen we samen opstarten...

Hier fietsen wij al

Veelgestelde vragen

 • In welke steden fietsen jullie?

  Onze fietskoeriers fietsen in meer dan 60 steden in Nederland. Bekijk welke steden dit zijn. We werken er hard aan om het aantal steden uit te breiden, zodat er straks bij iedere Nederlander een fietskoerier op de stoep staat!

 • Hoe groot en zwaar mag een pakket zijn?

  De pakketten die wij bezorgen zijn maximaal 60 x 60 x 40 cm groot en 10 kg zwaar.

 • Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van bezorging?

  Fietskoeriers.nl heeft een eenvoudig en efficiënt sorteerproces. Het resultaat: heel weinig sorteerfouten. Daarnaast coördineert een centrale planning de dagelijkse logistiek tussen de hubs en de fietssteden. Vervolgens coördineert de lokale planning de dagelijkse bezorging in hun eigen stad.

  En niet onbelangrijk: alle fietskoeriers zijn professionals en leggen een proeve van bekwaamheid af als ze worden aangenomen.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Fietskoeriers.nl voor jou kan betekenen? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.